Tervehdys

Nyt on uuden aika. Aluksi kiitän edeltävää puheenjohtajaa Aki Paalasta vuosien työstä Kuudes Kenttäpelaaja ry:n ja kannatustoiminnan eteen. Saappaat ovat isot ja haastavat täytettäviksi, mutta tartun innolla tulevaan haasteeseen. Omana ja KKP:n tavoitteena on kasvattaa kannattajaperhettä edelleen ja saada päädystä yhtenäinen kokonaisuus, johon on helppo tulla nauttimaan ottelun tunnelmasta ja kannustamaan KooKoo:ta voittoon. KKP:n ja MBB:n chäntit ovat mukaansa tempaisevia, älä siis aristele vaan käytä ääntäsi rohkeasti.


Tulevallakin kaudella tulemme tekemään ison määrän vieraspelimatkoja, aina harjoituspeleistä lähtien kauden loppuun saakka ja sehän jatkuu pitkälle kevääseen. Lähde siis näille unohtumattomille matkoille kannustamaan yhteistä ylpeyttämme KooKoo:ta


Tulevalla kaudella pyrimme parantamaan entuudestaan jo hyviä kotisivuja. Vierasmatkailmoituksia pyrimme selkeyttämään. Ajankohtaista palstalla pyrimme antamaan tietoa entistä enemmän kotisivujen puolella ja sosiaalisessa mediassa. Tavoitteena on myös saada sivuista yhteensopiva älypuhelimen kanssa.


Nyt vedetään hetki happea ja kohta aloitetaan uuden suunnittelu todenteolla. Vaikka kova halu hallille on jo nyt!! Tulkaa rohkeasti juttelemaan ja tutustumaan kauden aikana. Minut löytää KKP:n infotiskiltä tai C-päädyn puolivälistä ison lipun varresta.


Terveisin uusi puheenjohtaja

Janne Ruonala
Vuosikokouksen antia

Orpe-klubilla järjestettyyn vuosikokoukseen osallistui 21 jäsentä. Hallitukseen kaudelle 2018-2019 tuli valituksi Ruonala Janne (pj), Setälä Erno (vpj), Mättö Antti (sihteeri, rahastonhoitaja ja matkanjärjestäjä), Kytö Tuomas, Nulpponen Minttu ja Pääkkönen Miika. Varajäseniksi Hyypiä Ari ja Huuhko Jere. Varsinaisista jäsenistä ja varajäsenistä käytiin tiukka äänestys.

Lapsijäsenyyden ikäraja nostettiin vastaamaan KooKoon määrittelemää ikää eli alle 18 vuotta.

Jäsenmaksut päätettiin seuraavasti. Aikuinen 15 €, lapsi alle 18-v 7,5 €, perhejäsenyys 35 € ( 2 aikuista ja 1-3 alle 18-v lasta).

Terv.

Mättö
Sihteeri

 
 
 
Etusivu
Ajankohtaista
Liity jäseneksi
Jäsenedut
Vierasmatkat
Yhteystiedot
Ajankohtaista

Laulut
Säännöt